Skapa album på Android

Det finns två sätt att skapa ett album i Eyefi Mobi Android-appen:

För att skapa ett nytt, tomt album:

1. Tryck på Views (Vyer-) rullgardinsmenyn
  2. Tryck på Albums (Album)
  3. Tryck på New Album (Nytt album-)ikonen
  4. Ange ett namn för albumet
  5. Tryck på Lägg till bilder (Lägg till bilder) eller tryck på Klar (Klar)

För att skapa ett album i Bilder-vyn:

1. Klicka på Foton (Photos) i det övre vänstra hörnet för att ta fram navigeringsmenyn
  2. Tryck på Albums (Album).
  3. Tryck på +-ikonen
  4. Ange önskat namn för ditt album och klicka på Create Album (Skapa album)

Skapa ett album från foton

1. Tryck på ett foto som du vill ha i ditt album (eller använd flervalsverktyget överst till höger för att välja flera foton)
  2. Tryck på Album-knappen
    ELLER
    Tryck på Menu (Meny)-knappen och sedan på Add to Album (Lägg till i album)
  3. Ange önskat albumnamn
  4. Klicka på Create New Album (Skapa nytt album)