Tagga Foton och Videor på iPhone och iPad

Följ dessa steg för att tagga foton på iPhone eller iPad:

1. Tryck på ett foto som du vill tagga eller använd flervalsverktyget överst till höger för att välja flera foton på en gång  Om du vill markera alla foton i en händelse, tryck på markeringsindikatorn till vänster om albumnamnet.  Du kan också använda en "lång tryckning" och dra fingret över en grupp av foton som du vill markera.
  2. Tryck på tagg-ikonen längst ned på skärmen
  3. Välj de taggar som du vill lägga till genom att trycka på markeringen till höger om varje taggnamn
  4. Klicka på Finish (Klar) när du är klar med att lägga till nya taggar till de valda fotona