Flytta Foton och Videor till Papperskorgen

Viktigt att komma ihåg när du tar bort foton från Eyefi Mobi-appen:

• När du flyttar foton till papperskorgen, tas de inte bort förrän du har tömt papperskorgen
  • När du tar bort ett foto från ett album kommer fotot att finnas kvar i den ursprungliga händelsen och inte flyttas till papperskorgen
  • När du tar bort en bild från en händelse som också ligger i ett eller flera album kommer fotot att flyttas till papperskorgen och tas bort från motsvarande album

Flytta foton till papperskorgen:

På iPhone och iPad

1. Välj ett foto som du vill flytta till papperskorgen, använd flervalsverktyget för att välja flera foton, eller tryck och håll på en titel för att välja alla foton i en händelse, album eller tagg
  2. Tryck på Trash (Papperskorg)-ikonen

På Android

1. Tryck på ett foto som du vill flytta till papperskorgen (eller använd flervalsknappen för att välja flera foton)
  2. Tryck på menyknappen och sedan Trash (Papperskorgen)