Stäng ditt Eyefi-konto

Vi är ledsna över att du lämnar oss, men om du vill stänga ditt Eyefi-konto följer du dessa steg.

Obs! Alla foton du har överfört till Eyefi Cloud kommer att tas bort och kan inte återställas. Om du beslutar dig för att stänga ditt Eyefi-konto, se till att du säkerhetskopierar dina foton! 

På webben

  1. Öppna Eyefi-Web-appen på app.eyefi.com
  2. Tryck på Menu (Meny)-knappen
  3. Klicka på Account (Konto)
  4. Klicka på Delete account (Ta bort konto)
  5. Ange ditt lösenord
  6. Klicka på Delete (Radera)
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan