Appar: Mobil vs. Web

Eyefi Mobi är tillgänglig för användning på två huvudsakliga plattformar: på din iPhone, iPad eller Android-enhet, eller på webben på app.eyefi.com.

Eyefi Mobi mobil-appar

• För iPhone, iPad och Android-enheter
  • Överför foton från Eyefi Mobi-kortet till din mobiltelefon och synkronisera sedan till Eyefi Cloud
  • Se dina foton var som helst med Eyefi Cloud
  • Dela med vänner och familj via Eyefi Share, e-post, sms eller delningswebbplatser

Webb-app

• För PC och Mac
  • Visa dina foton som du redan har laddat upp till Eyefi Cloud på valfri dator eller surfplatta
  • Dela med vänner och familj genom Eyefi Share, e-post eller delningssidor
  • Hantera dina kontoprenumerationer
  • Ladda upp bilder genom drag-och-släpp eller inom själva appen
  • Upptäck särdrag i ditt fotograferande med Discovery Panel
  • Skapa Smart Views för att hitta bilder inom utvalda kriterier