Var lagras mina foton?

Mobi-Only-läge

Eyefi Mobi-app startar som standard i Mobi-Only-läge. Ditt Eyefi Mobi-kort kommer att överföra foton till din iPhone, iPad eller Android-enhet men Eyefi Mobi-appen kommer inte ladda upp dessa foton till Eyefi Cloud om du inte loggar in. I stället för att ladda upp till Eyefi Cloud, lagrar din mobilenhet dina foton i en särskild mapp. När det gäller iPhone och iPad ligger den här mappen inuti Eyefi Mobi-app (du kan följa dessa steg för att importera Eyefi Mobi-foton till Kamerarullen). Android lagrar foton i en "Eyefi Mobi"-mapp i galleriet.

För att komma åt Mobi-Only-läget behöver du bara följa anvisningarna på skärmen när du installerar Eyefi Mobi-appen. Eyefi Mobi-appen kommer automatiskt att skapa en Eyefi Mobi-mapp på lämplig plats på din telefon eller surfplatta. Så länge du inte loggar in på Eyefi Cloud kommer Eyefi Mobi-appen att fortsätta köras i Mobi-Only-läge.

Eyefi Cloud

När du har loggat in på ditt Eyefi-konto, laddar Eyefi Mobi-appen upp foton som du har överfört från Eyefi Mobi-kortet från din telefon eller surfplatta till Eyefi Cloud.

Du kan sedan använda Eyefi Mobi-appen på en annan mobilenhet eller Eyefi Web-appen för att synkronisera med Eyefi Cloud och visa dina foton överallt.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan