Kort överblick

Med Eyefi Mobi-kortet behöver du inte offra bekvämlighet för kvalitet. Eyefi Mobi överför automatiskt dina högkvalitativa foton från din digitalkamera till din Windowstelefon, iPhone, iPad eller Android-enhet. Med Eyefi Mobi-appar och ett Eyefi Cloud-medlemskap kan du organisera, synkronisera, visa och dela dina foton privat och säkert.

Letar du efter mer information om Mobi Pro? Läs Mobi Pro snabbstartsguiden.

Överför foton trådlöst

Wi-Fi är inbyggt i Eyefi Mobi-kortet och ger dig möjligheten att automatiskt överföra foton direkt när du tar dem från din digitalkamera direkt till mobiltelefonen. Det är bara att para ihop ditt Eyefi Mobi-kort med din telefon eller surfplatta så kommer Eyefi Mobi-kortet att skapa sitt eget trådlösa nätverk och ansluta direkt till din mobilenhet för att överföra foton. Genom att använda vår skrivbords-app kan du föra över bilder från kameran till din Mac eller Windows-PC.

Håll ordning utan krångel

Mobilappen Eyefi Mobi ordnar, grupperar och sorterar automatiskt dina foton medan du tar dem. Med automatisk sortering läggs dina foton i grupper ordnade efter datum och plats och du kan även skapa egna album så att du kan gruppera foton precis som du vill. Nu är det slut på det eviga bläddrandet genom hundratals foton och du kan enkelt hitta det du vill.

Njut av dina foton överallt med Eyefi Cloud

Som Eyefi Cloud-medlem har du tillgång till dina foton var som helst och när som helst. Eyefi Clouds kraftfulla teknologi synkroniserar automatiskt dina foton i dina mobila enheter så snart du tagit bilden.

Dela foton med hög kvalitet och skicka uppdateringar automatiskt

Dela med dig av dina bästa högkvalitativa digitalkamerabilder ögonblickligt till Twitter, Facebook, Instagram eller din sociala nätverksfavorit via din telefon eller surfplatta. Eyefi Cloud medlemmar får dessutom fördelen av säker, privat delning och automatiska meddelanden via Eyefi Cloud.

Redo att sätta igång?