Delning

Eyefi Mobi erbjuder flera alternativ för att dela foton överallt med vänner och familj.

Eyefi Share

När du delar foton med Eyefi Share får dina vänner och din familj ett e-postmeddelande med en länk till de foton som du vill dela. Dessutom, om du är Eyefi Cloud-medlem kan du uppdatera dina delade foton så skickas uppdateringar när de nya fotona finns tillgängliga till de personer du delar med!

Eyefi Link

Du kan dela dina foton med en länk från telefonens urklipp som du kan klistra in där du vill dela med dig av dina foton.

Dela till online-delningswebbplatser

Dela till önskade online-delningswebbplatser för att hålla personer du känner uppdaterade med dina Eyefi Mobi-foton.

Dela via e-post eller sms

Dessutom kan du dela dina foton med personer direkt via e-post eller textmeddelanden.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan