Synkning

Eyefi Mobi-appar synkar genom att ladda upp dina foton från din telefon eller surfplatta till Eyefi Cloud. Processen fungerar så här:

1. Först tar du foton med kameran och ett Eyefi Mobi-kort
  2. Eyefi Mobi-kortet överför dina nya foton till Eyefi Mobi-appen på en telefon eller surfplatta
  3. Din telefon eller surfplatta överför dina nya foton till Eyefi Cloud
  4. När du loggar in till dit Eyefi-konto på en annan telefon eller surfplatta eller din dator synkroniserar Eyefi Mobi-appen eller Eyefi Web-appen med Eyefi Cloud för att visa alla dina foton

Synkroniseringen sker automatiskt varje gång det finns nya foton i ditt Eyefi-konto, vilket gör det enkelt för dig att organisera och dela foton från valfri plats!