Borttappad aktiveringskod

Beroende på ditt Eyefi Mobi-korts förpackning kan din aktiveringskod finnas på baksidan av plastfodralet som innehöll ditt Mobi-kort, eller på baksidan av det bifogade medlemskortet.

Om du har förlorat Eyefi Modi-kortets aktiveringskod kan du återställa den med en av dessa två metoder.

Hitta din aktiveringskod i Eyefi Mobi-appen

Om du vill lägga till ditt Eyefi Mobi-kort till en annan telefon, surfplatta eller dator och om du redan har parat ihop den med en iPhone, iPad eller Android-enhet följer du dessa steg för att hitta en förlorad aktiveringskod:

iPhone eller iPad

1. Öppna Eyefi Mobi-appen
  2. Tryck på Menu (Meny)-ikonen följt av Settings (Inställningar)-ikonen
  3. Under Eyefi Mobi cards (Eyefi Mobi-kort), klicka på Activate & View Eyefi Mobi cards (Aktivera och visa Eyefi Mobi-kort)
  4. Dina Eyefi Mobi-korts aktiveringskoder visas till höger om kortets namn

Android

1. Öppna Eyefi Mobi-appen
  2. Tryck på Menu (Meny)-ikonen följt av Settings (Inställningar)
  3. Under Device Settings (Enhetsinställningar) trycker du på My Eyefi Mobi cards (Mina Eyefi Mobi-kort)
  4. Ditt Eyefi Mobi-korts aktiveringskoder visas till höger om kortets namn

Kontakta Eyefi kundtjänst med din MAC-adress

iPhone eller iPad

1. Sätt in Eyefi Mobi-kortet i kameran och ta flera bilder
  2. Med kameran fortfarande påslagen, öppna din iPhones eller iPads Inställningar
  3. Tryck på Wi-Fi
  4. Under Välj ett Wi-Fi -nätverk, letar du upp nätverket Eyefi Card XXXXXX

Skriv ned de sex siffror som visas i slutet av Eyefi-kortets nätverk; dessa är de sex sista siffrorna i ditt Eyefi Mobi-kortets MAC-adress. Kontakta Eyefi kundtjänst med denna information så kommer de att skicka dig ditt Eyefi Mobi-korts kod.

Android

1. Sätt in Eyefi Mobi-kortet i kameran och ta flera foton
  2. Låt kameran vara påslagen så att den kan överföra foton till Eyefi Mobi-appen
  3. Gå till telefonens eller surfplattans Settings (Inställningar)-meny
  4. Under Wireless & Networks (Trådlöst och nätverk), tryck på Wi-Fi
  5. Leta upp nätverket Eyefi Card XXXXXX

Skriv ned de sex siffror som visas i slutet av Eyefi-kortets nätverk; dessa är de sex sista siffrorna i ditt Eyefi Mobi-kortets MAC-adress. Kontakta Eyefi kundtjänst med denna information så kommer de att skicka dig ditt Eyefi Mobi-korts kod.