Installation för Windows

För att installera ett Mobi Pro-kort och Eyefi Mobi Desktop för Windows:

1. Ladda ner installationsprogrammet för Eyefi Mobi Desktop
  2. Kör installationsfilen med filnamnstillägget.EXE
  3. Följ instruktionerna på skärmen under installationsprocessen
  4. Klicka på Börja användaEyefi Cloud eller Är du redan medlem? Logga in
  5. Ange namn, e-postadress och lösenord, och klicka på Börja använda Eyefi Cloud
    ELLER
    Klicka på Skip (Hoppa över) i nedre högra hörnet
    OR
    Ange dina inloggningsuppgifter och klicka på Logga in på Eyefi Cloud
  6. Klicka på Nästa
  7. Klicka på Starta aktivering av ditt kort
  8. Ange ditt Eyefi Mobi-korts 10-siffriga aktiveringskod och klicka på Next(Nästa)
  9. Välj de mappar där du vill att Eyefi Mobi Desktop ska lagra foton och videor på datorn och klicka sedan på Next(Nästa)
  10. Sätt in Eyefi Mobi-kortet i kameran och ta några foton och vänta på att de överförs till datorn
  11. Klicka på Done (Klar) när överföringen är slutförd