Installation för Mac

För att komma igång mef Eyefi Mobi-kortet och appen till Mac:

1. Ladda ner Eyefi Desktop-appen
  2. Öppna Eyefi Mobi.pkg
  3. Följ installationsstegen som dyker upp på skärmen
  4. Öppna Eyefi Mobi Desktop-appen
  5. Klicka på aktivera Mobi Card
  6. Fyll i ditt Eyefi Mobi-korts tiosiffriga aktiveringskod och klicka på Nästa
  7. Ta ett par foton med ditt Eyefi Mobi-kort; när fotona är överförda till din Mac klickar du på Nästa
  8. Du kan nu registrera dig för Eyefi Cloud eller konfigurera mappen som ditt Eyefi Mobi-kort använder för att lagra foton

Vänligen konsultera Hantera dina Eyefi Mobi-kort på Mac för mer information om ditt Eyefi Mobi-korts inställningar.