Eyefi Mobi Desktop – vanliga frågor Mac

Systemkrav för Eyefi Mobi Desktop:

• OS X 10.10 eller högre med Wi-Fi-kapacitet
  • 10 MB tillgängligt hårddiskutrymme
  • 2 GB RAM-minne

Du måste ta bort alla tidigare versioner av Eyefi-mjukvara (Eyefi Center eller Mobi Desktop Receiver) innan du installerar Eyefi Mobi Desktop.

Kommer Eyefi Mobi Desktop att fungera med alla Eyefi-kort?

Eyefi Mobi Desktop fungerar endast med Eyefi-kort. Den är inte kompatibel med ProX2, Connect X2 eller andra generationer av Eyefi-kort.

Kan jag ha Eyefi Mobi Desktop och Eyefi Center-programvaran installerad på samma gång?

Du måste välja att installera antingen Eyefi Mobi Desktop eller Eyefi Center, man kan inte ha dem båda installerade samtidigt.

Hur ska jag stoppa överföring av foton till datorn och överföra dem till min smarttelefon eller surfplatta istället?

Om du vill förhindra att en Eyefi Mobi Desktop ansluts automatiskt och överför foton från ditt Eyefi Mobi-kort till datorn klickar du på Eyefi-ikonen i aktivitetsfältet och avslutar programmet.

Om du vill återaktivera överföring av foton till datorn kör du bara Eyefi Mobi Desktop igen från mappen Program.

Kan jag överföra mina Eyefi Mobi-kort-foton till en nätverksenhet?

Eftersom Eyefi Mobi Desktop ansluter direkt till Eyefi Mobi-kort har du inte tillgång till andra nätverksresurser under överföring av foton. Nätverksdiskar, e-post, internet och andra nätverksanslutna tjänster kommer att återupptas automatiskt när Eyefi Mobi-kortet har överfört alla väntande foton till datorn och kameran har stängts av.

Kan jag överföra foton från Eyefi Mobi-kortet till flera enheter samtidigt?

För närvarande kan Eyefi Mobi-kortet endast överföra foton till en enhet i taget (en smarttelefon, en surfplatta eller en dator). Efter att Eyefi Mobi-kortet har överfört ett foto markerar Eyefi det fotot på ett sätt som förhindrar att det överförs till ytterligare en enhet.

Om jag har min dator kopplad till ett kabelanslutet nätverk, men den ändå har ett trådlöst kort, kommer mina Eyefi Mobi-överföringar fortfarande att fungera?

Om du är ansluten till ett kabelanslutet nätverk men ditt trådlösa kort är aktivt, kanske inte Eyefi Mobi Desktop kan växla automatiskt till ditt Eyefi Mobi-kort. I det här fallet ska du se till att kameran är påslagen och leta efter Eyefi Mobi-kort i listan över trådlösa nätverk. Överföringar ska fungera som förväntat när du ansluter manuellt till Eyefi Mobi-kortet.