Ladda ner Eyefi Mobi Desktop

Eyefi Mobi Desktop för Windows

Med Eyefi Mobi Desktop du kan automatiskt skicka foton från ditt Eyefi Mobi-kort till din Windows-dator.

Eyefi Mobi Desktop systemkrav:

• Windows 7, 8 eller 8.1 Pro, 10
  • Microsoft .NET 3.5 framework
  • Windows-dator med ett wifi-kort (maskinvara) som är påslaget
  • 2 GB ram-minne
  • 20 MB tillgängligt hårddiskutrymme

Ladda ner kostnadsfria Eyefi Mobi Desktop på knappen för nedladdning nedan.

Ladda ner

Eyefi Mobi Desktop för Mac

Med Eyefi Mobi Desktop du kan automatiskt skicka foton från ditt Eyefi Mobi-kort till din Mac.

Eyefi Mobi Desktop systemkrav:

• OS X 10.10 eller högre med Wi-Fi-kapacitet
  • 10 MB tillgängligt hårddiskutrymme
  • 2 GB RAM-minne

Du måste ta bort alla tidigare versioner av Eyefi-mjukvara (Eyefi Center eller Mobi Desktop Receiver) innan du installerar Eyefi Mobi Desktop.

Ladda ner kostnadsfria Eyefi Mobi Desktop på knappen för nedladdning nedan.