Aktivera trådlös överföring i Eyefi-anslutna Nikon-kameror

Vissa Eyefi-anslutna kameror inaktiverar Eyefi-kortets trådlösa funktioner som standard, vilket förhindrar att ditt Eyefi-kort trådlöst överför foton och videoklipp. Om din Eyefi-anslutna kamera inte kan överföra foton bör du kontrollera om Eyefi-kortets funktioner är inaktiverade. Följ instruktionerna nedan för din specifika kamera för att aktivera Eyefi-funktionalitet.

Aktivera Eyefi-överföring i en ansluten Nikon-kamera

1. Med Eye-Fi-kortet isatt trycker du på MENU (MENY)-knappen.
  2. Gå till första gula kugghjulsfliken.
  3. Det sista alternativet är Eyefi settings (Eyefi-inställningar).
  4. Markera det och tryck sedan på OK.
  5. Välj Eyefi Uploads (Eyefi-uppladdningar) och ställ in den på Enable (Aktivera).
  6. Tryck på MENU (MENY)-knappen