Varför laddas inte mina foton upp från Kamerarullen eller Galleriet?

Eyefi Mobi-appen kommer bara ladda upp ett foto till Eyefi Cloud en gång, uppladdade foton markeras överförda, oavsett om de är kvar i Kamerarullen eller Galleriet.

Du kan även ha problem med att ladda upp foton från Kamerarullen eller Galleriet om du aktiverar Importera från telefonkamera när du tar ett foto med din telefonkamera. Se Importera foton från din telefonkamera för mer information om denna inställning.

Följ dessa steg för att återimportera och ladda upp foton från din telefonkamera till Eyefi Cloud:

1. Kontrollera först att Importera foton från din telefonkamera är aktiverat i Eyefi Mobi-appen (Android-telefoner laddar automatiskt upp från Galleriet)
  2. Öppna din bild i en fotoredigeringsapp (t.ex. Photo Editor by Aviary, Snapseed, Phojo, Instagram eller någon annan app som kan exportera foton)
  3. Välj det foto du vill ladda upp till Kamerarullen eller Galleriet
  4. Öppna Eyefi Mobi-appen, som kommer att överföra den exporterade kopian av fotot till Eyefi Cloud