Se dina delningsmottagare

För att se vilka personer du har delat ett album med:

  1. Öppna det album du har delat
  2. Klicka på ikonen Sharing (Dela) i det övre högra hörnet
  3. Klicka på Sharing (Dela)
  4. I fönstret Sharing (Dela) som nu öppnas klickar du på Manage Sharing (Hantera delning)

Du kommer att se alla e-postadresser som du har delat detta album med, tillsammans med alternativet att ta bort delning av dina foton (se Ta bort delning av ett Foto eller Album för mer information).

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan