Ta bort delning av ett album

För att ta bort delning till ett album, kan du välja att antingen ta bort delning med specifika e-postadresser eller ta bort delning med alla som du har delat med.

Ta bort delning med utvalda mottagare

  1. Öppna det album du har delat
  2. Klicka på ikonen Sharing (Dela) det övre högra hörnet
  3. Klicka på Sharing (Dela)
  4. I delningsfönstret som nu öppnas klickar du på Manage Sharing (Hantera delning)
  5. För att ta bort delning till ett album, klicka på X bredvid de postadresser som du inte vill dela till.

Ta bort delning från alla

För att ta bort delning från alla kan du antingen följa stegen ovan och klicka på Ta bort delning i steg 5, eller följa dessa enkla steg:

  1. Öppna det album du har delat
  2. Klicka på ikonen Sharing (Dela) i det övre högra hörnet
  3. Klicka på Unshare (Sluta dela)
  4. Klicka på Unshare (Sluta dela) i fönstret som visas
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan