Hantera album

I Albumvyn kan du lägga till foton, ta bort foton från ett album eller dela foton eller album.

Lägga till foton

Se Lägg till foton i album för att lägga till foton till dina album.

Ta bort foton

1. Öppna det album som du vill ta bort foton från
  2. Välj de foton du vill ta bort
  3. Klicka på Remove (Ta bort)-knappen längst upp på skärmen

Dela ett album

Dela via e-post

1. Öppna det album du vill dela
  2. Klicka på knappen Sharing (Dela) i det övre högra hörnet
  3. Klicka på Eyefi Share (Dela)
  4. I fönstret Sharing (Dela) som öppnas anger du e-postadresserna till de personer som du vill dela med (ämne och meddelande är valfritt)
  5. Tryck på knappen Send (Skicka)

Få en Eyefi Link för ett album

1. Öppna det album du vill dela
  2. Klicka på knappen Sharing (Dela) det övre högra hörnet
  3. Klicka på Eyefi Share (Dela)
  4. Klicka på Get Link (Hämta länk)
  5. Om det behövs klickar du på Enable Sharing (Aktivera delning)
  6. Tryck på knappen Copy Link (Kopiera länk)

Dela foton via Eyefi Link

1. Öppna det album som du vill dela foton från
  2. Välj de foton du vill dela
  3. Klicka på Get Link (Hämta länk)-knappen längst upp på skärmen
  4. Tryck på knappen Copy Link to Clipboard (Kopiera länk till urklipp)