Taggar – översikt

Taggar är användarskapade etiketter så att du kan ordna dina foton. Du kan lägga flera taggar på ett foto och tagga flera foton på en gång. Taggarna kan vara precis vad du vill!

Här är några tips och råd om hur man använder taggar i Eyefi Mobi-appen:

Organisera

Vill du hitta alla foton du har på en viss person, plats eller händelse? Skapa nya taggar med valfritt namn och lägg till dem till ett eller flera foton.

Visa per taggar

När du klickar på knappen Views (Vyer) i det övre vänstra hörnet kan du klicka på Tags (Taggar) för att se alla dina foton som du taggat med dessa taggar.