Albumöversikt

Album är användarskapade fotogrupperingar. Skapa album för valfritt ämne – semestrar, personer eller fester, den enda begränsningen är din fantasi!

Här är några tips och råd om hur man använder album i Eyefi Mobi-appen:

Organisera

Vill du ha alla foton av en viss person eller från en viss resa på ett och samma ställe? Skapa ett album och lägg till foton till det för enkel tillgång.

Visa per album

När du klickar på knappen Views (Vyer) i det övre vänstra hörnet kan du klicka på Albums för att se alla dina album och foton som du har lagt till i dem.

Dela med automatiska uppdateringar

Om du har ett Eyefi Cloud-medlemskap och du delar ett album med dina vänner och familj kan du lägga till foton som delade album så kommer de att meddelas automatiskt när du uppdaterar detta album med nya foton.