Lägg till Foton och Videor i Album

Lägg till foton från antingen Foton eller från inuti ett album:

Lägga till foton från fotovyn

1. Gå till fotovyn och markera de foton du vill lägga till
  2. Tryck på knappen Add to Album (Lägg till i album) längst upp på skärmen
  3. Ange namnet på ett album för att lägga till foton eller klicka på önskat album
    ELLER
    Ange namnet på ett nytt album att lägga till foton i och klicka på Create Album (Skapa album)

Lägg till foton medan du tittar på ett album

1. Öppna det album som du vill lägga till foton i
  2. Tryck på knappen Action (Åtgärd)
  3. Klicka på Add Photos (Lägg till foton)
  4. Välj de foton du vill lägga till
  5. Klicka på knappen Add Photos (Lägg till foton) längst upp på skärmen