Dela via e-post

I Eyefi Webb-appen har du möjlighet att dela album via e-post via knappen Sharing (Delning).

1. Öppna det album du vill dela
  2. Klicka på knappen Sharing (Dela) i det övre högra hörnet
  3. Klicka på Sharing (Dela)
  4. I fönstret Sharing (Delar) som öppnas, ange e-postadresserna till de personer som du vill dela med (ämne och meddelande är valfritt)
  5. Tryck på knappen Send (Skicka)

Mer information om att dela mindre grupper av foton (d.v.s. enskilda foton eller foton som inte finns i ett album), se Dela via