Skapa ett Eyefi-konto på Android

Redo att registrera dig för Eyefi Cloud? Följ bara dessa enkla steg:

1. Konfigurera ditt Eyefi Mobi-kort
  2. Tryck på Börja använda Eyefi Cloud-banderollen överst på skärmen

ELLER
    Tryck på Menu (Meny)-knappen

Tryck på Settings (Inställningar)

Obs! Om din telefon har en Menu (Meny)-knapp ska du trycka på den och sedan på Inställningar (Settings) i menyn som visas
  3. Under Eyefi Cloud, klicka på Connect to Cloud (Anslut till Cloud)
  4. Tryck på Sign Up (Anmäl dig)
  5. Ange namn, e-postadress och ett lösenord
  6. Tryck på Done (Klar) eller Sign Up (Registrera dig)

Grattis! Du är redo att använda Eyefi Cloud för att komma åt dina foton från valfri smarttelefon eller dator!