Hantera dina Eyefi Mobi-kort på Windows

Det är enkelt att hantera dina Eyefi Mobi-kort med hjälp av Eyefi Mobi Desktop:

Öppna alternativ-menyn

1. Klicka på Eyefi Mobi Desktop-ikonen i systemfältet i Windows
  2. Klicka på Open Eye-Fi Center (Öppna Eye-Fi Center)

Nu kan du se en lista över dina aktiva Eyefi Mobi-kort.

Lägg till Eyefi Mobi-kort

Lägg till nya Eyefi Mobi-kort i Options (Alternativ)-menyn genom att klicka på Activate Card (Återaktivera kort). Ange ditt Eyefi Mobi-korts 10-siffriga aktiveringskod och följ uppmaningarna på skärmen.

Ändra foto- och videomål

För att ändra foto- eller videomålen klickar du på knappen Advanced Settings (Avancerade inställningar). Nu kan du ange vilken mapp ditt Eyefi Mobi-kort kommer att överföra foton eller videoklipp till och välja om du vill att de ska ordnas enligt det datum de togs eller inte.