Flytta Foton och Videor till Papperskorgen

Viktigt att komma ihåg när du tar bort foton från Eyefi webb-appen:

• När du flyttar foton till papperskorgen, tas de inte bort förrän du har tömt papperskorgen
  • När du tar bort ett foto från ett album kommer fotot att finnas kvar i den ursprungliga händelsen och inte flyttas till papperskorgen
  • När du tar bort en bild från en händelse som också ligger i ett eller flera album kommer fotot att flyttas till papperskorgen och tas bort från motsvarande album

Flytta foton till papperskorgen:

1. Välj de foton som du vill flytta till papperskorgen
  2. Klicka på Trash (Papperskorg)-ikonen längst upp på skärmen