Dela via Eyefi Link på Android

Om du är Eyefi Cloud-medlem kan du använda Eyefi Link för att dela individuellt valda foton genom att kopiera en anpassad länk som skapas för dig och klistra in den på delningswebbplatser online eller i meddelanden.

Obs! Alla som har en Eyefi Link kan visa fotona som länken gäller, för att dela säkert och privat, se Dela via Eyefi Share på Android.

Skapa en Eyefi Link:

1. Tryck på knappen Multiselect (Flerval)
  2. Välj de foton du vill dela
  3. Tryck på Menu (Meny)-knappen
  4. Tryck på Get Link (Hämta länk)

Eyefi Mobi-appen kommer att skapa en delningslänk och kopiera den till telefonens eller surfplattans urklipp. Därefter kan du klistra in länken i meddelanden, e-post eller webbplatser precis som du vill.