Dela via Eyefi Link på iPhone eller iPad

Om du är Eyefi Cloud-medlem kan du använda Eyefi Link för att dela antingen album eller individuellt valda foton genom att kopiera en anpassad länk som skapas för dig och klistra in den på delningswebbplatser online eller i meddelanden.

Obs! Alla som har en Eyefi Link kan visa fotona som länken gäller, för att dela säkert och privat, se Dela via Eyefi Share på iPhone och iPad.

Skapa en Eyefi Link:

1. Välj foton eller album som du vill dela
  2. Tryck på knappen Share (Dela)
  3. Tryck på Copy Eyefi Link (Kopiera Eyefi Link)

Eyefi Mobi-appen kommer att skapa en delningslänk och kopiera den till telefonens eller surfplattans urklipp. Därefter kan du klistra in länken i meddelanden, e-post eller webbplatser precis som du vill.