Dela via Eyefi Share på Android

Om du är Eyefi Cloud-medlem kan du använda Eyefi Share för att dela ett album via e-post.

Läs mer under "Se dina delningsmottagare" och "Ta bort delning av ett album" för mer information om hur du hanterar dina Eyefi-delningar.

Dela via Eyefi Share:

1. Öppna det album som du vill dela och tryck sedan på Eyefi Share-ikonen
  2. Ange de e-postadresser som du önskar dela till och lägg till ett ämne och meddelande om du vill
  3. Tryck nu på Send (Skicka)