Tekniska specifikationer

Eyefi Mobi-kortets tekniska specifikationer:

• Nätverk: Sänder sitt eget WPA2-säkrade nätverk med ett 10 tecken långt lösenord
  • Lagringskapacitet: 4 GB, 8 GB, 16 GB och 32 GB (1 GB definieras som 10^9 bytes)
  • Strömförsörjning: Avancerade energifunktioner optimerar användningen av kamerans batteri
  • Kortmått: SD-standard 32 mm x 24 mm x 2,1 mm
  • Kortets vikt: 2,8 g
  • Filnotering: Stöder 8.3 DOS-filnoteringssystem med FAT 16-filsystem
Filformat Eyefi Cloud support Wi-Fi-överföringssupport Läs/skriv-support
JPG
Video*
RAW  PRO** PRO**

* Inkluderar MPG, MOV, FLV, MWV, AVI, MP4, MTS, M4V och 3GP filer mindre än 2GB var.

** Funktioner endast tillgängliga för Mobi Pro-kort.

För att kunna använda Eyefi Mobi-appar på din smarttelefon eller dator behöver du en av följande:

• En Apple-enhet som kör iOS 7.0 eller senare
  • En Android- eller Amazon Kindle-enhet som kör Android 4.0.3 eller senare
  • En PC som kör Windows 7, 8 eller 8.1 Pro med ett Wi-Fi-kort, Microsoft .NET 3.5 Framework, 2 GB RAM-minne och 20 MB tillgängligt hårddiskutrymme
  • En Macintosh med OS X 10.10 eller senare med Wi-Fi-kapacitet, 2 GB RAM-minne och 10 MB tillgängligt hårddiskutrymme

Obs! Du kan också behöva avinstallera alla gamla versioner av Eyefi-appar