Hantera lagringsinställningar på Android

Eyefi Mobi-appens Lagringsinställningar gör att du kan hantera följande funktioner:

Cache-hantering

Använd denna funktion för att ställa in mängden tillgängligt utrymme som Eyefi Mobi-appen använder på din telefon eller läsplatta.

1. Tryck på Meny-knappen

Tryck på Inställningar

OBS: om din telefon har en Meny-knapp, tryck på den, och tryck sedan på Inställningar i menyn som öppnas
  2. Tryck på Lagring
  3. Under Cache-hantering, för reglaget åt vänster eller höger för att justera det tillgängliga lagringsutrymmet för Eyefi-foton på din Android-enhet.

Radera original från denna enhet

Aktiveras denna funktion kommer originalfotona raderas från din telefon eller läsplatta efter att Eyefi Mobi-appen har laddat upp dem till Eyefi Cloud. Dina foton kommer fortfarande finnas tillgängliga på Eyefi Cloud.

1. Tryck på Meny-knappen

Tryck på Inställningar

OBS: om din telefon har en Meny-knapp, tryck på den, och tryck sedan på Inställningar i menyn som öppnas
  2. Tryck på Lagring
  3. Tryck på kryssrutan bredvid Radera original från denna enhet

Ändra mediadestination

Välj om Eyefi Mobi-appen ska använda din telefons eller läsplattas interna lagringsutrymme eller om den ska använda ett externt minneskort (observera att din Android-enhet kanske inte har denna funktion).

1. Tryck på Meny-knappen

Tryck på Settings (Inställningar)

OBS: om din telefon har en Meny-knapp, tryck på den, och tryck sedan på Inställningar i menyn som öppnas
  2. Tryck på Storage (Lagring)
  3. Tryck på Media destination (Mediadestination).
    OBS: detta alternativ kommer vara gråtonat om din Android-enhet bara har en destination (bara internt eller bara externt minne).
  4. Du kommer se den aktuella destinationen där Eyefi Mobi-appen lagrar foton, samt andra destinationer dit dina filer kan skickas.
  5. I detta exempel var den ursprungliga destinationen det interna lagringsutrymmet (standardlagring). Genom att trycka på det externa alternativet ändras inställningen.
  6. Tryck på OK, så får du en informativ pop-up.
  7. Tryck på OK igen för att bekräfta ändringen.

Framtida Eyefi Mobi-uppladdningar kommer nu lagras på den nya destinationen, som nu kommer visas som Aktuell.