Vanligt förekommande frågor

Här är en lista på vanliga frågor som Eyefi Mobi-användare har angående IFTTT. Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta Eyefi Kundtjänst.

Vad är IFTTT?

IFTTT är en tjänst som kopplar ihop online-applikationer som Eyefi, Facebook, Twitter och Google med enkla Om/Då-påståenden som möjliggör helt nya arbetsflöden.

Hur skapar jag ett konto?

För att skapa ett IFTTT-konto, gå hit, fyll i formuläret och klicka på Skapa konto.

Vilka Eyefi-kort fungerar tillsammans med IFTTT?

Endast Eyefi Mobi-kort som är kopplade till ett Eyefi Cloud-konto kan dra nytta av IFTTT.

Hur hittar jag Eyefi-recept på IFTTT?

1. På Översiktspanelen, klicka på Bläddra
  2. Skriv "Eyefi" i sökfältet och klicka på Sök

Finns det någon gräns för hur många foton jag kan överföra med IFTTT?

Det finns ingen gräns för det totala antalet foton man kan överföra med IFTTT, men för närvarande finns det ett tak på 50 foton var 15:e minut (om fler än 50 foton står på kö under en 15-minutersperiod, kommer de överföras när en ny 15-minutersperiod börjar).

Var kan jag hitta information om IFTTT?

Du kan hitta information om hur IFTTT fungerar here.