Förbättra din anslutning med iPhone och iPad

iPhones och iPads har ibland svårt att automatiskt ansluta till det trådlösa nätverk som Eyefi Mobi-kort skapar. Det beror på att Apple hindrar appar som inte kommer från Apple att förändra din iPhones eller iPads trådlösa nätverk. När ditt Eyefi Mobi-kort slutar sända foton till din iPhone eller iPad, ändrar den tillbaka ditt nätverk till ditt ursprungliga Wifi-nätverk. Du måste manuellt ändra ditt Eyefi Mobi-korts nätverk för att nästa fotosändning.

Om du har problem med att skapa en hållbar anslutning mellan din Apple-enhet och ditt Eyefi Mobi-kort kan du välja ett känt Wifi-nätverk och sedan klicka på Glöm det här nätverket för att ta bort det. Men detta kanske inte förbättrar nätverksanslutningen för alla kameror, så resultatet kan variera.

OBS! Se till att du känner till lösenorden för alla trådlösa nätverk som du vill ansluta till efter det att ditt Eyefi Mobi-kort slutar sända bilder till din iPhone eller iPad!

För att glömma ett nätverk på en iPhone eller iPad:

1. Öppna Inställningar på din iPhone eller iPad
  2. Klicka på Wifi
  3. Klicka på det trådlösa nätverk som du vill ta bort
  4. Klicka på Glöm det här nätverket
  5. Klicka på Glöm

När ditt Eyefi Mobi-kort har sänt bilder till din Apple-enhet kan du ansluta dig till de nätverk du tagit bort från din iPhone eller iPad igen.