Konfigurera Eyefi Mobi Cloud-Only för iPhone och iPad

Med appen Eyefi Cloud kan du synkronisera bilder från din iPhone eller iPad med Eyefi Cloud eller dela dem på den hemsida du har som favorit.

Eyefi Cloud till iPad och iPhone

Avinstallera först tidigare versioner av Eyefi från din iPhone eller iPad.

Ladda ner appen Eyefi Mobi gratis från App Store, eller klicka på Ladda ner här nedanför.

Ladda ner

För att konfigurera Eyefi Cloud i Fristående läge:

1. Installera och öppna Eyefi Cloud
  2. Tryck Get Started (Kom igång)
  3. Tryck Explore App (Upptäck App)

När du slutfört konfigurationen, importerar Eyefi Cloud de senaste bilderna från din iPhone or iPad's Kameraruller — bilder från de senaste trettio dagarna ungefär. Från och med då kommer Eyefi Cloud att importera JPG-bilder från din Kamerarulle.