Konfigurera Eyefi Mobi Cloud-Endast för Android

Med appen Eyefi Cloud kan du synkronisera bilder från din Android-telefon eller läsplatta med Eyefi Cloud eller dela dem på den hemsida du har som favorit.

Eyefi Cloud till Android

Avinstallera först äldre versioner av Eyefi från din Android-enhet

Ladda ner appen Eyefi Cloud gratis från Play Store, eller klicka på Ladda ner här nedanför:

Ladda ner

För att konfigurera Eyefi Cloud:

1. Installera och öppna Eyefi Cloud
  2. Tryck Get Started (Kom igång)
  3. Tryck Explore App (Upptäck App)

När du slutfört konfigurationen kommer Eyefi Cloud att importera de senaste bilderna från din Android-enhets Galleri — de senaste trettio dagarnas bilder ungefär. Från och med då kommer Eyefi Cloud att importera JPG-bilder från ditt Galleri.