Eyefi Cloud Överblick

Vad är Eyefi Cloud?

Med Eyefi Cloud kan du få tillgång till dina foton närsomhelst och varsomhelst. Eyefi Clouds kraftfulla synkningsteknologi synkar automatiskt dina foton över alla dina enheter direkt när du tagit dem. Du kan även dela dina Eyefi Cloud-foton genom e-post och delningslänkar, och människorna du delar dessa foton med kommer till och med få automatiska uppdateringar när du lägger till foton i album du delat.

Hur fungerar Eyefi Cloud?

Eyefi Cloud synkar foton från din telefon eller surfplatta med Eyefi Cloud-tjänsten. Processen fungerar så här:

1. Överför först foton från ett Eyefi Mobi-kort eller din telefons kamera till Eyefi Mobi-appen eller Eyefi-appen för skrivbordsöverföring
  2. Din telefon, surfplatta eller dator laddar upp nya foton till Eyefi Cloud
  3. När du loggar in på ditt Eyefi-konto från en annan telefon, surfplatta eller din dator synkar Eyefi-apparna med Eyefi Cloud för att visa alla dina foton

Synkningen sker automatiskt så fort det finns nya foton på ditt Eyefi-konto, vilket gör det lätt för dig att organisera och dela foton oavsett var du befinner dig.

Du kan även ladda upp bilder och videor till Eyefi Cloud genom att dra och släppa dem i Eyefi Web-appen eller via Eyefi Mobi Desktop för Windows eller Mac.

Hur anmäler jag mitt intresse för Eyefi Cloud?

Att skaffa Eyefi Cloud är enkelt. Vänligen se följande artiklar:

Hur hanterar jag mitt Eyefi Cloud-medlemskap?

Vänligen se följande artiklar och instruktioner om hur du hanterar ditt Eyefi Cloud-medlemskap: