Ladda ner Appar

Eyefi för iPad och iPhone

Med Eyefi Mobi-appen kan du automatiskt skicka foton från Eyefi Mobi-kortet till din iPhone eller iPad, synkronisera dem med Eyefi Cloud, eller dela dem på dina favoritwebbplatser.

Ladda ner den kostnadsfria Eyefi Mobi-appen från App Store eller klicka på knappen för nedladdning nedan. Se till att avinstallera alla tidigare versioner av Eyefi-appar från din enhet.

Ladda ner

Eyefi för Android

Med Eyefi Mobi-appen kan du skicka foton från Eyefi Mobi-kortet till din Android-telefon eller surfplatta, synka med Eyefi Cloud eller dela dem på dina favoritwebbplatser.

Ladda ner den kostnadsfria Eyefi Mobi-appen från Google Play eller klicka på knappen för nedladdning nedan. Se till att avinstallera alla tidigare versioner av Eyefi-appar från din enhet.

Ladda ner

Eyefi Mobi Desktop för Windows

Med Eyefi Mobi Desktop du kan automatiskt skicka foton från ditt Eyefi Mobi-kort till din Windows-dator.

Eyefi Mobi Desktop systemkrav:

• Windows 7, 8 eller 8.1 Pro, 10
  • Microsoft .NET 3.5 framework
  • Windows-dator med ett wifi-kort (maskinvara) som är påslaget
  • 2 GB ram-minne
  • 20 MB tillgängligt hårddiskutrymme

Ladda ner kostnadsfria Eyefi Mobi Desktop på knappen för nedladdning nedan.

Ladda ner

Eyefi Mobi Desktop för Mac

Med Eyefi Mobi Desktop du kan automatiskt skicka foton från ditt Eyefi Mobi-kort till din Mac.

Eyefi Mobi Desktop systemkrav:

• OS X 10.10 eller högre med Wi-Fi-kapacitet
  • 10 MB tillgängligt hårddiskutrymme
  • 2 GB RAM-minne

Du måste ta bort alla tidigare versioner av Eyefi-mjukvara (Eyefi Center eller Mobi Desktop Receiver) innan du installerar Eyefi Mobi Desktop.

Ladda ner kostnadsfria Eyefi Mobi Desktop på knappen för nedladdning nedan.