Administrering av Eyefi Cloud-medlemskap via Eyefi Web-appen

Eyefi Cloud-medlemmar kan administrera sina Eyefi Cloud-prenumerationer via Eyefi Web-appen:

För att köpa en Eyefi Cloud-prenumeration:

1. Öppna Eyefi Web-appen på app.eyefi.com
  2. Tryck på Menu (Meny)-knappen
  3. Klicka på Account (Konto)
  4. Klicka på Medlemskap
  5. Klicka på Prenumerera
  6. Klicka på Köp
  7. Fyll i dina kreditkortsuppgifter och klicka därefter på Köp

För att avbryta en Eyefi Cloud-prenumeration:

1. Öppna Eyefi Web-appen på app.eyefi.com
  2. Tryck på Menu (Meny)-knappen
  3. Klicka på Account (Konto)
  4. Klicka på Medlemskap
  5. Klicka på Avbryt prenumeration
  6. Klicka på Ja

Var god notera att då din Eyefi Cloud-prenumeration upphör kommer dina foton inte längre att finnas tillgängliga online och inte heller synkas eller säkerhetskopieras på dina olika enheter.