Appöversikt

Eyefi erbjuder flera appar som du kan använda organisera, lagra och dela dina foton:

Eyefi Mobi till iPhone, iPad och Android

Med Eyefi Mobi-appen kan du överföra foton från ditt Eyefi Mobi-kort, synka foton från både ditt Eyefi Mobi-kort och din mobilkamera med Eyefi Cloud, organisera foton i album med etiketter och dela foton med familj och vänner. Vänligen titta på sektionen för mobilappar för att komma igång med Eyefi Mobi-appen.

Eyefi-webbapp

Använd Eyefi-webbappen för att se och organisera dina Eyefi Cloud-foton med vilken webbläsare som helst och dela dem med familj och vänner. Vänligen titta på sektionen för Eyefi-webbapp för att komma igång med Eyefi-webbappen.

Eyefi Mobi Desktop

Använd Eyefi Mobi Desktop för att flytta foton från ditt Eyefi Mobi-kort direkt till din Windows PC ellerMac och hantera dina Eyefi Mobi-kort. Användare av Desktop kan även importera från och ladda upp till Eyefi Cloud. Vänligen titta på sektionen för Eyefi Mobi Desktop för att komma igång med Eyefi Mobi Desktop.