Starta ett Eyefi-konto i Windows

Redo att anmäla intresse för Eyefi Cloud? Följ bara dessa enkla steg:

1. Upprätta Eyefi Mobi-skrivbordsöverföring
  2. Klicka på ikonen för Eyefi Mobi-skrivbordsöverföring i aktivitetsfältet i Windows Aktivitetsfältet
  3. Klicka Anmäl intresse
  4. Klicka Starta din Eyefi Cloud-upplevelse
  5. Skriv in ditt namn, din e-postadress och välj ett lösenord, klicka därefter på Starta din Eyefi Cloud-upplevelse

Grattis! Du är nu redo att använda Eyefi Cloud för att nå dina foton från vilken smartphone eller dator som helst!