Mobi Pro Funktioner och Tekniska specifikationer

Eyefi Mobi Pro-funktioner

Utöver standardfunktionerna hos ett Eyefi Mobi-kort, erbjuder Mobi Pro-kort följande funktioner:

• Stöd för RAW*: Överför RAW-filer till Apple och Android-telefoner samt tabletter eller till Windows- och Mac-datorer trådlöst och synka dem därefter till Eyefi Cloud**
  • Infrastrukturstöd: Överför foton från flera olika Mobi Pro-kort direkt över konfigurerade trådlösa nätverk utan att störa dina internetanslutningar
  • Selektiv överföring† Välj vilka foton som ska överföras från ditt Mobi Pro-kort genom att använda din kameras låsfunktion

* Vänligen se Mobi Pro RAW-stöd för mer detaljer om Eyefi Cloud och RAW-foton

** Vänligen se Mobi Pro RAW-stöd för detaljer om sättet Eyefi Mobi-appar lagrar RAW-bilder i mobila enheter

Vänligen se Mobi Pro selektiv överföring för detaljer om användandet av selektiv överföring

Eyefi Mobi Pro-kortets tekniska specifikationer

• Nätverk: Sänder sitt egna WP2-säkrade nätverk med ett 10 tecken lång lösenord
  • Lagringskapacitet: 16,0 GB, 32,0GB (1GB är definerad som 10^9 byte)
  • Energi: Avancerad elhantering optimerar användandet av kamerans batteri
  • Kortdimensioner: SD-standard 32mm x 24mm x 2,1mm
  • Kortvikt: 2,8 g.
  • Filnotation: Stöder 8.3 DOS filnotation med FAT 16-filsystem
  • Wi-Fi-säkerhet: statisk WEP 64/128, WPA-PSK, WPA2-PSK
    Märk: Mobi Pro-kort stöder inte WPA Enterprise, delad WEP eller Apples version av WEP TSN.
Filformat Eyefi Cloud stöder Stöd för Wi-Fi-överföring Infrastruktur-överföringsstöd Stöd för selektiv överföring Läs/skriv-support
JPG
RAW
Video†

Inkluderar MPG-, MOV-, FLV-, MWV-, AVI-, MP4-, MTS-, M4V- och 3GP-filer mindre än 2 GB vardera.

För att använda Eyefi Mobi-apparna i din smartphone eller dator behöver du en av följande:

• En Apple-enhet med iOS 7.0 eller senare
  • En Android- eller Amazon Kindle-enhet med Android 4.0.3 eller senare
  • En PC med Windows 7, 8 eller 8.1 Pro med ett Wi-Fi-kort, Microsoft .NET 3.5 Framework, 2 GB RAM-minne och 20 MB tillgängligt hårddiskutrymme
  • En Mac med OS X 10.10.X eller senare med Wi-Fi-funktion, 2 GB RAM-minne och 10 MB tillgängligt hårddiskutrymme

Notera: Du behöver även avinstallera eventuella gamla versioner av Eyefi-appar