Ställ in Mobi Pro i Windows

För att installera ett Mobi Pro-kort och Eyefi Mobi Desktop för Windows:

1. Ladda ner installationsprogrammet för Eyefi Mobi Desktop
  2. Kör installationsfilen med filnamnstillägget.EXE
  3. Följ instruktionerna på skärmen under installationsprocessen
  4. Klicka på Börja använda Eyefi Cloud eller Är du redan medlem? Logga in
  5. Ange namn, e-postadress och lösenord, och klicka på Börja använda Eyefi Cloud
    ELLER
    Klicka på Skip (Hoppa över) i nedre högra hörnet
    OR
    Ange dina inloggningsuppgifter och klicka på Logga in på Eyefi Cloud
  6. Klicka på Nästa
  7. Klicka på Starta aktivering av ditt kort
  8. Skriv in ditt Mobi Pro-korts 10-siffriga aktiveringskod och klicka på Nästa
  9. Välj de mappar på din dator där du vill att Eyefi Mobi-skrivbordsöverföring lagrar foton och filmer, klicka därefter på Nästa
  10. Ta ett par JPG-foton med ditt Eyefi Mobi-kort; när dina foton överförs till din Windows PC ska du klicka på Next (Nästa)
    Notera: Du kommer kunna ställa in RAW-överföring efter att du avslutat installationsprocessen
  11. Klicka på Nästa när överföringarna är slutförda
  12. Klicka på Konfigurera avancerade inställningar för att konfigurera ditt Mobi Pro-korts överförings- och nätverksinställningar

Vänligen se Hantera Mobi Pro-inställingar i Windows för specifika detaljer om ditt Mobi Pro-korts avancerade inställningar

För att installera ett Mobi Pro-kort på en dator utan wi-fi:

Om din dator inte har wi-fi, kan du helt enkelt klicka på Inte just nu när installationsguiden ber dig att installera ditt Eyefi-kort i steg 7 ovan. Du kan sedan gå vidare till att använda Mobi Pro-inställningarna och installera infrastruktursupport-funktionen normalt.