Konfigurera Mobi Pro för Mac

För att konfigurera ett Mobi Pro-kort och appen Eyefi Mobi Desktop för Mac:

1. Ladda ner appen Eyefi Mobi Desktop
  2. Öppna Eyefi Mobi.pkg
  3. Följ instruktionerna på skärmen
  4. Öppna Eyefi Mobi Desktop
  5. Klicka på Aktivera Mobi Card
  6. Ange den 10-siffriga aktiveringskoden för din Mobi Pro och klicka på Nästa
  7. Ta ett par JPG-foton med ditt Eyefi Mobi-kort; när dina foton överförs till din Mac ska du klicka på Next (Nästa)
    Notera: Du kommer kunna ställa in RAW-överföring efter att du avslutat installationsprocessen
  8. Klicka på någon av dessa knappar för att konfigurera avancerade inställningar för Mobi Pro

Gå till Hantera avancerade inställningar för Mobi Pro på en Mac för information om ditt Mobi Pro-korts avancerade inställningar.