Hantera Mobi Pro-kort avancerade inställningar i Windows

För att aktivera och inaktivera Mobi Pro-kortsinställningar behöver du ställa in Eyefi Mobi Desktop. Vänligen se även Hantera dina Eyefi Mobi-kort i Windows för att hantera Eyefi Mobis standardinställningar och funktioner.

För att få tillgång till Mobi Pro-inställningar:

1. Klicka på Eyefi-loggan i din dators aktivitetsfält
  2. Logga in på ditt Eyefi Cloud-konto om du har ett (krävs inte för att konfigurera avancerade alternativ):
  3. Klicka på Val
  4. Sätt i ditt Mobi Pro-kort i Eyefi USB-kortläsaren och anslut sedan kortläsaren till din dator
  5. Klicka på fliken Mobi-kort
  6. Klicka på pilen intill ditt Mobi Pro-kort för att öppna menyn för avancerade inställningar

För att aktivera RAW-överföringar:

Klicka på reglaget intill Trådlös RAW-överföring:

Du kan även aktivera eller inaktivera trådlösa RAW-överföringar i Eyefi Mobi-appen för smarta telefoner och plattor.

För att aktivera selektiv överföring:

Klicka på reglager intill Selektiv överföring:

Vänligen se Mobi Pro Selektiv överföring för att lära dig hur du använder selektiv överföring.

För att konfigurera ett infrastrukturstöd-nätverk:

1. Klicka på +-ikonen intill Nätverksuppkoppling under Avancerade inställningar
  2. Välj nätverket du önskar lägga till och klicka på Anslut
  3. Skriv in nätverkets lösenord och klicka på OK, om detta behövs

Ditt Mobi Pro-kort kommer nu använda detta konfigurerade nätverk, när det är inom räckhåll, för att överföra foton till din mobila enhet eller dator. Du kan ha upp till 32 konfigurerade nätverk för varje enskilt Mobi Pro-kort. Vänligen se Mobi Pro-infrastruktursupport för mer information om funktionen infrastruktursupport.

Märk: om du vill använda infrastruktursupport med en smarttelefon eller surfplatta måste du vara inloggad med ett Eyefi Cloud-konto.

Kan Mobi Pro använda infrastruktursupport för att överföra till enheter som inte finns på samma trådlösa nätverk?

Nej. För att Infrastruktursupport ska kunna överföra foton till en enhet, måste den vara konfigurerad för att använda samma nätverk som ditt Mobi Pro-kort.

Men om du är Eyefi Cloud-medlem, kan du överföra foton från ett Mobi Pro-kort till din mobila enhet eller dator, och sedan ladda upp dessa foton till Eyefi Cloud. Därefter kan du använda Eyefi-appar för att synkronisera vilken enhet som helst på nätverket med Eyefi Cloud, så att den kan visa dina foton

För mer information, se Hur du sparar foton till din dator från din mobiltelefon, surfplatta eller Eyefi Cloud

För att ändra tidslängden som ditt Mobi Pro-kort är igång innan nätverket som det skapar sätts i time out:

1. Klicka på Mobi korts-fliken
  2. Ändra tidslängden i rullgardinsmenyn underAnslutnings-timeout