Canon Magic Lantern och Eyefi-kort

Tyvärr stöder Eyefi-kort inte användningen av Magic Lantern. För att använda ditt Eyefi-kort måste du inaktivera Magic Lantern BOOTDISK-flaggan i din kamera.

Då du inaktiverat Magic Lantern, aktivera det inte igen för att användas med ditt Eyefi-kort; ditt Eyefi-kort fungerar inte med Magic Lantern och vi stöder det inte.

Märk: se till att du har SD-kortet du använde för att installera Magic Lantern innan du börjar följa stegen nedan.

För att inaktivera Magic Lantern BOOTDISK-flaggan:

1. Sätt in SD-kortet du använde då du installerade Magic Lantern på din kamera
  2. Slå på kameran
  3. Se till att din kamera är i Manuellt fotograferingsläge
  4. Tryck på din kameras Meny-knapp
  5. Gå till den tredje skiftnyckelfliken
  6. Välj Firmware-version-raden
  7. I Firmware-versionsvyn, välj OK för att gå till Magic Lantern-installationsvyn
  8. I nästa vy, välj Av
  9. -fotograferingsläget
  10. Stäng av kameran och ta bort SD-kortet

Då BOOTDISK-flaggan är inaktiverad kan du sätta in ditt Eyefi-kort i din kamera och använda det normalt.