Eyefi Video Vanliga frågor

Med Eyefi Cloud-videosupport kan du se bilder och videoklipp på samma tidslinje och skapa livfulla berättelser som kombinerar stillbilder med rörelse. Videoklipp i ursprunglig upplösning synkroniseras och säkras automatiskt i Eyefi Cloud och är tillgängliga för streaming i 480p-upplösning med webbläsaren på alla anslutna enheter.

Hur lägger jag till videor till Eyefi Cloud?

Om du har ett aktivt Eyefi Cloud-konto, kan du lägga till videor till Eyefi Cloud på flera olika sätt.

• Eyefi Mobi-kort: Om du använder ett Eyefi Mobi-kort, kan både bilder i originalupplösning samt videor överföras till din anslutna smartphone, surfplatta eller dator. När bilderna och videorna överförts till enheten, kommer de att synkas till Eyefi Cloud.
  • WiFi-kamera: Om du använder en av de WiFi-kameramodeller som stöds, kan både bilder i originalupplösning samt videor överföras till din anslutna smartphone, surfplatta eller dator. När bilderna och videorna överförts till enheten, kommer de att synkas till Eyefi Cloud.
  • Dra och släpp via webbläsaren: Du kan logga in till Eyefi Cloud via webb-applikationen Eyefi på din dator för att dra och släppa videor i din webbläsare. Den maximala tillåtna filstorleken är 100MB (enligt webbläsarens begränsningar).
  • Mobilenhet: Om du filmar med din smartphone eller läsplatta sparas filmklippen tillEyefi Cloud om uppladdningsfunktionen är aktiverad för att tillåta kamerarulle eller galleri att ladda upp till mobilappen Eyefi. När bilderna och filmklippen flyttats till appen kommer de att sparas i Eyefi Cloud. Filmklipp som redan finns i kamerarulle eller galleri kommer inte att läggas till Eyefi Cloud.
  • Skrivbord: om du har konfigurerade 'Titta'-mappar i Mobis skrivbordsapp kommer videor som placeras i din tittningsmapp att laddas upp till Eyefi Cloud.

Kommer alla mina videor i Kamerarullen och Galleriet automatiskt att laddas upp till Eyefi Cloud?

Med

Eyefi Mobis appar för Android, iPhone och iPad kan användare konfigurera sina telefoner eller surfplattor för uppladdning från Kamerarullen eller Galleriet med inställningen Tillåt Importering.Om Tillåt Importering har aktiverats, kommer nya videor att importeras från den tidpunkt då funktionen har aktiverats, och därefter laddas upp till Eyefi Cloud. Eyefi importerar inte dina existerande videor från din Kamerarulle (det vill säga, videor som skapats innan du aktiverade inställningen Tillåt Importering).

Vilka typer av video stöds?

Eyefi Cloud stöder uppladdning av videor i originalupplösning. De flesta populära videoformat stöds, inklusive MOV, MP4, MPG, och AVI. Uppspelningen streamas i 480p.

Finns det några begränsning av hur stora videofiler jag kan ladda upp till Eyefi Cloud?

Du kan ladda upp korta videor på upp till 15 minuter till Eyefi Cloud.

Hur många videor får jag ladda upp till Eyefi Cloud?

Eyefi Cloud-medlemmar kan ladda upp maximalt 300 videor i månaden.

Hur kan jag visa videor som jag laddat upp till Eyefi Cloud?

Du kan streama Eyefi Cloud-videor till mobila enheter i appen Eyefi Mobi. Du kan även streama videor i webbläsaren via Eyefis webbapplikation.. Till skillnad från när du laddar upp bilder, måste du vara ansluten till Internet för att visa Eyefi Cloud-videor.

Hur arkiverar jag videor på min stationära dator?

När videor har laddats upp till Eyefi Cloud, synkas det till de av dina enheter som har appen Eyefi Mobi installerad. Videor synkas även till Eyefi Mobi Skrivbord.

Kan jag skapa och dela album som innehåller videor och foton?

Ja. Du kan organisera videor tillsammans med foton och skapa album som du delar. Personer som du delar albumen kan streama videon när de tittar på albumet. De måste vara anslutna till Internet för att kunna titta på dina videor.

Kommer videor som förts över från mitt Eyefi Premium-konto före den 5 oktober 2015 vara tillgängliga för visning?

Inte för närvarande.