Så här sparar du foton till din dator från din telefon, surfplatta eller Eyefi Cloud

Vill du spara dina Eyefi Mobi-foton från din telefon, surfplatta eller Eyefi Cloud till din dator? Tack vare Eyefi Clouds teknik för synkronisering kan du få tillgång till dina foton på flera olika plattformar.

Krav

För att du ska kunna spara dina Eyefi Mobi-foton från din mobiltelefon eller surfplatta till din dator, behövs följande:

• Ett Eyefi Cloud-medlemskap: Registrera ett Eyefi Cloud-konto på webben, iPhone och iPad, Android, eller Windows Phone
  • Appen Eyefi Mobi för mobiltelefoner och surfplattor: Ladda ner och installera appen Eyefi Mobi för iPhone och iPad, Android, eller Windows Phone
  • En dator med Eyefi Mobi Desktop: Ladda ner och installera Eyefi Mobi Desktop för Windows eller Mac
  • En internetanslutning för både din mobila enhet och din dator

Synkronisera din mobiltelefon eller surfplatta med Eyefi Cloud

Appen Eyefi Mobi synkroniserar automatiskt dina foton till Eyefi Cloud när du öppnar appen på din mobila enhet och har en internetanslutning. Eyefi Mobi laddar upp alla foton som inte redan finns i Eyefi Cloud.

Hur sparar jag Eyefi Mobi-foton från min mobiltelefon till min Windows-dator?

När du uppfyllt kraven ovan och har synkroniserat din mobiltelefon eller surfplatta med Eyefi Cloud, följ dessa anvisningar:

1. Klicka på Eyefi-logotypen i systemfältet på din dator
  2. Ange dina inloggningsuppgifter tillEyefi Cloud i menyn som öppnas och klicka på Log In (Logga in)
  3. Klicka på Options (Alternativ)
  4. Gå till fliken Download from Eyefi Cloud (Ladda ner från Eyefi Cloud)
  5. Klicka på Download photos now (Ladda ner foton nu)

Eyefi Mobi Desktop sparar dina Eyefi Cloud-foton i mapparna under Download Destinations (Destinationer för nerladdning). Du kan ändra mappen genom att klicka på knappen Browse (Bläddra) och välja en ny.

Du kan även låta Eyefi Mobi Desktop ladda ner dina foton automatiskt med alternativet Automatically download photos from Eyefi Cloud to this PC (Ladda automatiskt ner foton från Eyefi Cloud till denna PC).

Hur sparar jag Eyefi Mobi-foton från min mobiltelefon till min Mac?

Efter att du uppfyllt kraven ovan och synkroniserat din mobiltelefon eller surfplatta med Eyefi Cloud, följ dessa anvisningar:

1. Klicka på Eyefi Mobi Desktop-ikonen i menyraden på din Apple-dator
  2. Klicka på Sign In to Eyefi Cloud (Logga in på Eyefi Cloud)
  3. Ange dina inloggningsuppgifter för Eyefi Cloud och klicka på Sign In (Logga in)
  4. Gå till fliken General (Allmänt) för att välja mappen där du vill spara dina foton

Eyefi Mobi Desktop för Mac synkroniserar automatiskt foton från Eyefi Cloud till fotomappen som du valt under fliken General (Allmänt).

Hur sparar jag Eyefi Cloud-foton till min dator?

Om dina foton redan är synkroniserade till Eyefi Cloud, behöver du bara följa ovanstående anvisningar för Windows eller Mac.

Hur sparar jag bara några enstaka Eyefi Cloud-foton till min dator?

Efter att du synkroniserat din mobiltelefon eller surfplatta med Eyefi Cloud, kan du ladda ner några enstaka av dina Eyefi Cloud-foton genom att följa dessa anvisningar för appen Eyefi Web.

Kan jag överföra foton direkt från mitt Eyefi Mobi-kort till min dator i stället?

Om du föredrar att manuellt flytta foton från ditt Eyefi Mobi-kort till din dator, se: