Dra och släpp foton i Eyefi Web-appen

Om du vill ladda upp foton direkt till Eyefi Cloud från din dator låter Eyefi Web-appen dig dra och släppa foton och videor in i webbläsare som stöds.

Var god notera följande information:

• Du kan ladda upp upp till 1000 foton under en och samma dra och släpp-session
  • Foton och videor i valda undermappar laddas även upp
  • Foton måste vara av JPG- eller RAW-format
  • Videor är begränsade till 100 MB
  • Notera att det tar längre tid för videor att ladda upp
  • Foton och videor visas i Foton-vyn; du måste lägga till dem i album separat

För att dra och släppa foton i Eyefi Web-appen:

1. Gå till app.eyefi.com och logga in
  2. Välj de foton eller videor på din dator som du vill ladda upp
  3. Dra in dem i fönstret till din webbläsare

Klart! Dina foton och videor visas i Eyefi-appen efter att de har synkats.